Garantiordning

Alt arbejde, som Glarmester Gruppen udfører for dig, er omfattet af Glarmesterlaugets Garantiordning. Det er Danmarks bedste håndværkergaranti. Glarmesterlaugets Garantiordning er din garanti for professionelt glarmesterarbejde. Garantiordningen sikrer, at de aftaler, du indgår med glarmestrene i Glarmester Gruppen, altid opfyldes. Der skal ikke underskrives noget særskilt dokument for at være dækket af garantien.

Læs vores brochure om Glarmesterlaugets Garantiordning (pdf)

Hvem er omfattet af Glarmesterlaugets Garantiordning?

Garantiordningen gælder for alle. Uanset om glarmesterarbejdet udføres for dig som privatperson, eller du repræsenterer en virksomhed eller en offentlig institution, er du dækket af garantiordningen, når du vælger en af glarmestrene i Glarmester Gruppen. Garanti-logoet er din garanti for ordentligt glarmesterarbejde. Som faglærte glarmestre sætter vi nemlig en ære i at levere dig ordentligt håndværk. Hvis du vil vide mere om Glarmesterlaugets Garantiordning, kan du bestille folderen hos din lokale glarmester.

Garanti på glas og andre materieler

Ud over håndværkergarantien har du naturligvis også garanti på de materialer, vi anvender. Her er du som minimum dækket i henhold til købeloven. En lang række af vores leverandører giver dog yderligere garanti på ruder og lignende.