Glarmester Brian Berensen
Glarmester Brian Berensen
Præstøvej 55
4700 Næstved

Telefon: 55 72 00 32
Kontakt glarmester
Glarmester Brian Berensen har moderne glarmesterværksted i Næstved og ligger dermed centralt for varetagelse af alle glarmesteropgaver i det sydsjællandske område. Brian Berensen udfører dog naturligvis også gerne glasarbejde over det meste af resten af Sjælland – inkl. Storkøbenhavn.

Brian Berensen er en solid glarmestervirksomhed med fokus på traditionelt glarmesterarbejde. Det udelukker dog bestemt ikke specialopgaver, og Næstvedfirmaet har altid konstruktive løsninger, hvis du f.eks. ønsker tilbud på levering af sikkerhedsglas / panserglas – evt. med indbygget tyverialarm.

Slebet glas og spejle finder du ligeledes her. Brian Berensen bidrager gerne med inspiration til hvordan du med glas kan sætte individuelt præg på din bolig – f.eks. med polerede glashylder eller et flot, facetslebet spejl til badeværelset

Brian Berensen også står for din indramning af malerier, fotos, broderier, plakater og meget andet. Firmaet har et stort udvalg i rammelister og passepartout-karton og vil derfor altid kunne tilbyde en professionel løsning på din indramningsopgave.

Brian Berensen lægger vægt på den personlige dialog med kunden. Her bliver indgåede aftaler overholdt, og firmaet lægger vægt på at minimere enhver anledning til misforståelser og reklamationer. Hovedsigtet er at udføre alle opgaver hurtigt og effektivt uden på nogen måde at slække på den håndværksmæssige kvalitet. Samtidig er det vigtigt for Brian Berensen altid at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser på alle glasopgaver.