SnoerGlas
SnoerGlas
Egevej 4
2600 Glostrup

Telefon: 38 34 03 11
Kontakt glarmester
Snoer er en anerkendt glarmester- og facadevirksomhed, der er kendt for dyb indsigt i glas, alu og træ. Vi leverer kundetilpassede løsninger af høj håndværksmæssig kvalitet til private, arkitekter, entreprenører, rådgivere og bygherrer. Virksomheden beskæftiger i alt ca. 50 medarbejdere i København NV, Taastrup og Glostrup.

Snoer har tre divisioner: Glarmestervirksomheden Glarmestre Snoer og Sønner A/S, facadevirksomheden Snoer Alu ApS og tømrer-snedker virksomheden Snoer Træ ApS.

Snoer koncernens stærke faglige kompetencer indenfor glas, alu og træ går tilbage til 1922, da Johan Snoer åbnede sin lille glarmesterforretning på Frederikssundsvej.
I dag er Snoer en af Sjællands mest betydende glarmestervirksomheder og betjener kunder i og omkring København fra sin adresse på Lærkevej i Københavns Nordvestkvarter.

Snoer Alu ApS har sine rødder tilbage i Glarmestrenes Glas og Facade (GGF) men fik navneændring til SnoerAlu i foråret 2017. Selskabet har selvstændigt værksted i Taastrup.

SnoerTræ blev stiftet 1. juni 2018 da glarmester-, tømrer- og snedkervirksomheden Søren Lind Sørensen ApS i Glostrup fusionerede med Snoer koncernens inventar og bygningssnedkeri. Fusionen skete for at imødegå stigende efterspørgsel indenfor snedkeropgaver. SnoerTræ har i dag et mellemstort maskinsnedkeri på Lærkevej i Københavns Nordvestkvarter og værksted i Glostrup. Snoer Træ ApS, ledes i dag af Klaus Lind Sørensen, der er medejer og direktør i SnoerTræ og medejer af Glarmestre Snoer og Sønner.

Læs mere på www.snoer.dk